Verwarmingssystemen en sanitair

EL-VAR - verwarmingssystemen voor thuis en op kantoor

Stijgende elektriciteitsprijzen? Begin vandaag nog met besparen bij ons!

Wij verrichten loodgieters- en rioleringswerkzaamheden in eengezins- en meergezinswoningen, alsmede de installatie van warmtepompen, verwarmingsfolies en elektrische boilers.
Door gebruik te maken van omgevingswarmte kan met warmtepompen tot 70% worden bespaard op de energiekosten voor de verwarming van sanitair water.

Het feit dat het centrale verwarmingssysteem meestal buiten bedrijf is tijdens de warmere maanden van het jaar, verhoogt het algemene rendement van het systeem. De aldus gewonnen energie wordt gebruikt om het sanitair warm water efficiënt te verwarmen. Alle warmtepompen die wij aanbieden zijn geschikt voor aansluiting op een fotovoltaïsch systeem. Elke warmwater-warmtepomp wordt gekenmerkt door een hoog rendement. De apparaten produceren geen overmatig lawaai, zodat hun werking echt comfortabel is.

Image
Elektrische cv-ketel

Een andere oplossing die perfect werkt met een fotovoltaïsche installatie is een elektrische cv-ketel. Voor dit apparaat is geen toegang tot een schoorsteen nodig en het hoeft niet aan strenge ventilatie-eisen te voldoen. Het is een moderne en schone oplossing die zorgt voor verwarmingscomfort en sanitair warm water.

Image
Wij bieden ook de verkoop en installatie aan van verwarmingsfolies die, door infraroodstraling uit te zenden, alle objecten in de ruimte verwarmen.

 Dit is een moderne en zuinige oplossing, die de helft minder elektriciteit verbruikt dan traditionele elektrische kachels. De installatie vindt plaats aan het plafond of op de vloer, neemt ongeveer één dag in beslag en de folies vereisen geen ketelruimte, kachel of schoorsteen. Het systeem zelf is zo goed als onderhoudsvrij. Elektrische verwarming hoeft niet duur te zijn, met de verwarmingsfolies die wij aanbieden, bespaar je heel wat geld.

Image
Image
© 2024 EL-VAR. Designed By Joom Shaper.

Agama Media  strony internetowe, social media, studio graficzne

FOTOVOLTAÏSCHE ZONNEPANELEN, ELEKTRICITEIT, HYDRAULISCHE, WARMTEPOMPEN

Heb je interesse? Neem contact met ons op!
oferty@el-var.pl, +48 507 650 050